Van onrustige moeder naar rustige, zelfbewuste vrouw
Leven vanuit je ware essentie, zijn wie je werkelijk bent: dit is mijn levensmissie. En dit is wat ik door wil geven aan iedereen op de hele wereld. Ik wil mensen inspireren, motiveren en vol liefde laten voelen wie ze werkelijk zijn. Daarmee kan iedereen een licht en gelukkig leven leiden, in het hier en nu, zonder oordelen. Ik weet dat geluk en liefde al vanuit je essentie in jezelf zit. Het is de kunst om dit weer te gaan voelen en ervaren. Met mijn werk, het uitdragen van mijn visie en missie geef ik dit door vanuit liefde voor alles en iedereen om me heen.
Ieder mens is vanuit zijn essentie al heel en compleet. Als je dat beseft, kun je leven vanuit je hart. Je gevoel laten spreken en leven zoals jouw leven bedoeld is. 
Elke dag mediteer ik, en elke dag voel ik me weer verbonden met mezelf en alles om me heen. Die verbinding is zo belangrijk om jezelf te kunnen zijn. Mijn intuïtie vertelt me de weg en ik luister daarom altijd naar mijn gevoel. Ik geloof, ik wéét dat dit me heeft gebracht waar ik nu ben. Wie ik werkelijk ben, vanuit mijn essentie. En dat is voor iedereen weggelegd: iedereen is heel en compleet, vol van liefde. Dat dat niet vanzelf gaat weet ik ook heel goed. Worden wie je werkelijk bent is een bewustwordingsproces, een proces van je open durven stellen en je kwetsbaarheden durven tonen. Toelaten wat er in je zit, en loslaten wat je niet meer dient. En vooral: jezelf liefhebben. 
Diepe dalen
Ook ik heb, net als iedereen, diepe dalen gekend in mijn leven. Mijn levensmissie komt niet uit de lucht vallen. Mijn jeugd, pijnlijke en traumatische ervaringen hebben gezorgd voor heel veel pijn. Voor angst, verdriet en onzekerheid. In die diepe dalen werd ik meer dan intensief met mijzelf geconfronteerd en uiteindelijk realiseerde ik me dat dit alles, mijn leven, ‘slechts’ mijn verhaal was en dat ik dit niet zelf was. Ik ontdekte dat ik zelf verantwoordelijk was om écht gelukkig te zijn.
Mijn missie
Mijn missie is om dit licht, die essentie, bewustwording en die zelfliefde aan iedereen te verspreiden. Ik gun het ieder mens zo om te leven vanuit het hart, om vrij te zijn. Ik wil mensen helpen om spiritueel te ontwaken, hun hart open te zetten en te leven in het Nu. En dat doen we samen door te verbinden, lief te hebben en te leven vanuit ons hart. Door dankbaar te zijn voor ons verhaal, waar we van leren. En door elk moment en van de kleinste details te genieten. In ieder mens schuilt onvoorwaardelijke liefde en een baken van licht.
Licht en liefde
Leven vanuit je essentie betekent liefdevol, oordeelvrij en gelukkig Zijn. Mijn missie is om mensen te inspireren hun hart te volgen en zo de mooiste versie van zichzelf te leven. Volop, vanuit licht en liefde 

Leuk om te weten
☕ Je mag mij wakker maken voor een grooooooote Latte Macchiato.
🍫 En natuurlijk ook voor een dosis chocolade.
😁 Ik hou van humor en gek doen.
🔥 Verbinding vind ik super belangrijk.
💃 Ik ben dol op muziek en dansen, vooral Salsa.

Zullen we connecteren?